Webdesign

Meer resultaat uit jouw website

Het vormgeven van een professionele website is essentieel. Een website is namelijk het centrale punt van de digitale aanwezigheid van jouw bedrijf. Een website moet zowel het bedrijf als de bezoekers tevredenstellen. Jouw website moet waarde bieden aan de bezoeker om interactie te stimuleren. Bovendien wordt een professioneel gebouwde website door Google hoger geïndexeerd.

Veelgestelde vragen

Weten hoe het precies werkt? Kijk hieronder voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Webdesign is het vormgeven en ontwikkelen van een website. Deze twee onderdelen noemen we front-end webdesign en back-end webdesign. Front-end richt zich vooral op het ontwerpen van de website. Back-end richt zich daarentegen op de techniek achter de website.

De specialisten van U​ combineren aantrekkelijke beelden met innovatieve techniek en effectieve boodschappen om zo voor jouw de ideale interactieve marketingtool te vormen.

Een website is het centrale punt van de digitale aanwezigheid van jouw bedrijf. Om je te onderscheiden van de concurrentie heb je een website nodig met een herkenbaar visueel design. Een professioneel gebouwde website genereert bovendien meer traffic en zorgt voor aanzienlijk meer conversie. Het webdesign moet voldoen aan de behoeften van de bezoekers. De website moet consistent en makkelijk te begrijpen zijn.

Een logisch opgebouwde navigatie zorgt ervoor dat de gebruiker zich gemakkelijk door de website heen kan bewegen en op een efficiënte manier de informatie kan vinden die hij/zij nodig heeft. Audio en video content kan gebruikers helpen om de informatie op een eenvoudige snelle manier tot zich te nemen. Daarnaast stimuleert het de bezoekers om meer tijd door te brengen op de webpagina. De websites worden bovendien ontwikkeld voor verschillende browsers en besturingssystemen.

De specialisten van U​ houden daarnaast ook rekening met de online vind- en zichtbaarheid van de website. In de mobiele wereld waarin we ons begeven moet je website bijvoorbeeld meer zijn dan mobielvriendelijk. De website moet responsive zijn. Responsive wil zeggen dat jouw website zich automatisch aanpast aan het apparaat waar deze op wordt weergegeven: computer, tablet of smartphone. De gebruikerservaring is optimaal, ongeacht het formaat van het scherm. Het lettertype is makkelijk te lezen, de menu’s zijn duidelijk en toegankelijk en je hoeft je niet in te spannen of in te zoomen om de content te kunnen lezen. Doordat Google het aspect responsive meeneemt bij de weergave in haar zoekmachine, wordt een responsive webdesign ook een belangrijke factor in zoekmachineoptimalisatie

De specialisten van U​ hebben ruime ervaring met het vormgeven en ontwikkelen van websites. Door te focussen op het stimuleren van actieve gebruikersparticipatie zorgen we voor een website die zowel fris, dynamisch als professioneel is. Elk webdesign project is verschillend. Hieronder een kort overzicht van hoe het webdesign proces er uitziet.

1. Concept
Bij U​ spreken we samen graag heldere doelen en ambities af.

2. Design
Vervolgens presenteren we een functioneel ontwerp dat de essentie van jouw merk of bedrijf duidelijk reflecteert.

3. Development
In deze fase gaan we aan de slag met de technische realisatie achter de website. Ook wordt de website gevuld met de benodigde relevante content.

4. Testen
Alles wordt uitvoerig getest, geoptimaliseerd en aangepast aan jouw feedback.

5. Launch
Zodra de website af is en de laatste checks gedaan zijn, kan hij worden gelanceerd.

6. Optimalisatie
Uit ervaring weten we dat het proces hier nog niet mee ten einde is gekomen. De website moet namelijk altijd afgestemd zijn op de andere online marketing technieken. Een grondige analyse van de conversies zorgt dat we de website kunnen optimaliseren. Online marketing is een continu proces en het is van belang dat de website up-to-date blijft. Proactief gaan we op zoek naar betere resultaten.

Door het goed afstemmen van alle fases en alle online marketing tools geloven we bij U​, dat we tot het beste resultaat komen.

Bij U​ beschik je over een vaste accountmanager. Deze persoonlijke accountmanager zorgt ervoor dat de kennis over jouw onderneming optimaal is. Zo kunnen we alle online kansen voor jouw organisatie maximaal benutten.

Ons team van specialisten werkt vervolgens samen om de afgesproken doelstellingen te bereiken. Wij gaan tot het uiterste om jouw klant te begrijpen. Maandelijks maken we inzichtelijk hoe we onze tijd besteden om deze resultaten te bereiken. We hechten veel belang aan transparantie. Bij U​ werken we graag met duidelijk vooraf gestelde doelstellingen en evalueren we op basis van heldere resultaten.

Door open en transparant te werk te gaan hopen we samen tot mooie resultaten te komen! Door middel van onze handige rapportage-tool kun je in één oogopslag zowel de doelstellingen als resultaten zien.

Bij U​ geloven we erin dat we klanten het beste kunnen helpen door met ze in gesprek te raken. Een effectieve samenwerking kan alleen tot stand komen door middel van open communicatie. Ons team van specialisten stelt je de juiste vragen om te kijken waar U​ van meerwaarde kan zijn voor jouw bedrijf.

Voor een oriënterend gesprek komen we dan ook graag langs op locatie om te bespreken wat we met U​ voor jouw kunnen betekenen (dit kan vanzelfsprekend ook bij ons op kantoor).

Samen kijken we of er interesse is voor een verdere samenwerking. Heb je interesse in zo’n gesprek, of wellicht eerst nog wat vragen? Vul ons contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor een gratis offerte

Expertise
Bezig met versturen

Praat met een specialist!

Leg je vraag of idee aan ons voor.

MAAK KENNIS